Vélemények és tapasztalatok a képzésről

“A módszer abszolút jó, mert még én is megtanultam angolul társalogni, mondhatni. Elsősorban ilyen téren fejlődtem, szóval hatalmas segítség volt az a pár hónap.”

Fényes Dániel hun-hello-london-studio

“Mikor a tanfolyamra kerültem, akkor bizonytalan volt a nyelvtudásom. Az összeszedett és nagyon kellemes hangulatban telt órák viszont jelentősen hozzájárultak gyors fejlődésemhez. Jelenleg külföldön tanulok és nem ijedek meg, ha idegen nyelven szólnak hozzám! :-) Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy ezt elérjem!”

Balázs Andrea hun-hello-london-studio

“Sokat hallottam, hogy milyen jól tanítanak angolt. Kipróbáltam. A hír igaz.
Megértem, amit tanítanak, ha mégsem, újra elmagyarázzák. Türelmesek, és haladunk az anyaggal. Amit itt három hét alatt tanultam, az több, mint az iskolában 3 év alatt. És a legfontosabb, hogy érdekessé tették az angol nyelvet, amit “végre” magam miatt tanulok. Ráébresztett, hogy nem bonyolult nyelv az angol, és sokat viccelnek az órán, ami miatt még jobban szeretek ide járni.””

Gál Laci hun-hello-london-studio uk-hello-london-studio

“2009 szeptemberében Angliába költöztem, és ez idő alatt kezdtem rájönni, hogy az a 10 évvel ezelőtti nyelvtudás már nem elég, ha egyedül is akarok érvényesülni. 2010 májusában kezdtem intenzív angol nyelvtanulásomat.

Én már életem során tanultam egy pár nyelvtanárnál, de őszintén, ehhez hasonlóval még soha nem találkoztam. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy időközönként hajlamos vagyok elkeseredni és feladni a dolgokat, mert azt hiszem, nem vagyok rá képes, pedig igen, csak néha napján elvesztem a hitem, mikor túl nagy a tét. Hello London Studio nemcsak hogy ebből a szakaszból kirángatott, hanem nagy lelkesedésével, pozitív hozzáállásával és sikerorientált oktatási módszernek köszönhetően 4 hónap alatt letettem Budapesten a Rigó utcában a középfokú nyelvvizsgát. A tanfolyamon folyamatosan elismerik a tanítványt, ezzel arra sarkalva őt, hogy meg jobbat hozzon ki magából, és ami a legfontosabb, értelmezve tanítanak – vagyis ha nem értek valamit, elmagyarázzák akár többször is, hogy ne maradjon a tudásomban úgynevezett hézag, mert azt vallják, ha nem értünk meg valamit rendesen, akkor nem is tudjuk elsajátítani – és ezt megtapasztalva már én is így gondolom. Amikor fiatalabb voltam, azt hittem- mert a tanáraim azt mondtak- hogy minden nyelvet pár évig kell tanulni, hogy eljussak a középfokú szintig, de most már tudom, hogy ilyen kitűnő módszer segítségével, pár hónap alatt is lehetséges. A Hello-London-Studio képzése által gyári munkásból éttermi felszolgáló lett belőlem. Ami Magyarországon nem egy nagy szó, de ha itt vagy külföldön és nem beszéled a nyelvet, még ilyen helyre sem kerülhetsz be, hiába van akár több diplomád is, melyet a saját országodban szereztél. Két dolog kell hozzá: elég elszántság, hogy meg tudod csinálni, és egy olyan jó módszer, mint a Hello London Studionak van.” “

Pap Reni hun-hello-london-studio uk-hello-london-studio

” Szerettem ide járni, mert jó légkör volt az órán. Nagyon tetszett a felkészültség és a sok érdekesség a nyelvvel kapcsolatban, amik színessé tették az órákat. Fontos volt a sikerem, mindig biztatottak, de megértették a nehézségeimet is. Nem tudtam angolul és nem is szerettem, most pedig magabiztos nyelvtudással Angliába készülök.”

Szabó Anita hun-hello-london-studio

“Szerettem volna Angliában dolgozni, ezért elkezdtem az interneten és barátaim köréből tanárt keresni. A barátom ajánlotta Hello London Studiot, aki akkor már pár hete az  órákra járt. Ez volt az első olyan hely, ahol a nyelvtani magyarázatok teljesen világosak és érthetőek volt számomra. Mivel én dolgozni szerettem volna nem pedig nyelvvizsgázni, így azokat a nyelvtani részeket tanította meg amiket a való életben használnak, nem pedig a kemény nyelvtani részt amit csak a nyelvvizsgákon kérnek. Nagyon is különbözik a kettő egymástól. Emlékszem hogy volt jó pár kifejezés aminél megjegyezték hogy ezt külföldön így használják, vizsgákon pedig máshogy. Ez igen hasznos volt. És valóban így van, mert most már tapasztalom, mivel két éve élek Londonban. Az első hónap után találtam magamnak munkát, alig négy hónapos angol tanulás után. Elég volt arra hogy az első angol interjún az életemben megfeleljek. Ráadásul egy valódi angollal, amit megjegyzek hogy néha nem egyszerű megérteni. Mindig arra biztatottak, hogy ne gondoljam magamról hogy buta vagyok, igenis képes vagyok a helyes válaszra, képes vagyok rá hogy megtanuljam. Azt hiszem hogy a tudatalatti hatalmát használta, mégpedig nagyon is jól. Utólag is köszönet. Csak ajánlani tudom.”

Gál Tünde angol-maganorak-videoskypon uk-hello-london-studio

“Itt az angol érthetőbb számomra, és a tudás is néhány óra után nagyobb mint máskor fél év alatt. Jó szívvel , bátran ajánlom mindenkinek, aki egy alapos, türelmes , magas szintű nyelvoktatást keres! “

D. Tibor hun-hello-london-studio

“Szeretném megköszönni a rengeteg eröfeszitést és kitartást ami hozzám kellett, és meg kell mondjam, hogy sokkal többet tanultam ez alatt az idö alatt mint eddig életemben. Nagyon köszönöm még egyszer a sok-sok segítséget.”

Gábor hun-hello-london-studio

Tanulj meg Te is angolul! Jelentkezz most a képzésre!