Küldetésünk

Célunk az, hogy néhány hónapos kurzusainkkal felkészítsünk az angol középfokú szintre, hogy angolul folyékonyan beszélve jobb esélyekkel boldogulj az életben.

Tanfolyamaink

Nem kell éveknek eltelnie ahhoz, hogy megtanuld aktívan használni az angolt. Csak egy nagyon jó rendszerre és módszerre és megfelelő mennyiségű gyakorlásra van szükség.  A módszert és a rendszert mi adjuk, és hogy mennyi időt szánsz rá, csak rajtad áll.

Tanulj meg angolul 90 nap alatt
Tanulj meg angolul 90 nap alattVálaszd leggyorsabb tanfolyamunkat!
Ez a legintenzívebb tanfolyamunk. A tanfolyam alatt napi 5 órát foglalkozunk közösen az angollal. Majd házi feladattal készülsz a következő napra. 3 hónap múlva pedig élvezed a tanulás gyümölcsét.
Engem ez érdekel
Angolul 6 hónap alatt
Angolul 6 hónap alattTanulj meg angolul fél év alatt!
Ezen a tanfolyamon fél év alatt el tudsz jutni egy erős kommunikációs szintre. Heti 3 alkalommal 4-4 tanórát foglalkozunk az angol nyelvvel. A köztes időben gyakorlással készülsz a következő órára.
Engem ez érdekel
Angolul 9 hónap alatt
Angolul 9 hónap alattHa kevesebb időd van a tanulásra, válaszd ezt!
Ha kevesebb időd, mégis rövid időn belül szeretnéd elsajátítani az angol nyelvet, akkor ez a Te kurzusod. Úgy állítottuk össze, hogy munka mellett is elvégezhető legyen. Tanulj meg angolul most!
Engem ez érdekel

Üzleti angol tanfolyamaink

Az üzleti életben vagy munka során van szükséged az angolra? Angolul levelezel üzleti partnereiddel? Angolul kell bemutatnod a terméked, emellett társalognod is kell az érdeklődőkkel?

Tanfolyamaink anyagát sok éves tapasztalattal és gondossággal állítottuk össze, hogy megfelelő magabiztossággal és tudással rendelkezz a céged képviseletére angolul is. Válaszd tanfolyamaink közül az időbeosztásodnak megfelelőt!

Üzleti angol 90 nap alatt
Üzleti angol 90 nap alattKommunikálj folyékonyan az üzleti életben!
Ez a legintenzívebb üzleti angol tanfolyamunk. A tanfolyam alatt napi 5 órát foglalkozunk közösen az angollal. Majd házi feladattal készülsz a következő napra.
Engem ez érdekel
Üzleti angol 6 hónap alatt
Üzleti angol 6 hónap alattHozd be a lemaradásod fél év alatt!
Ezen a tanfolyamon fél év alatt el tudsz jutni egy erős kommunikációs szintre. Tanulj meg angolul prezentálni, egyeztetni, rendeléseket leadni, levelezni és még sok mást!
Engem ez érdekel
Üzleti angol 9 hónap alatt
Üzleti angol 9 hónap alattTanulj meg angolul!
Ha kevesebb időd van angollal foglalkozni, mégis hamar szeretnéd elsajátítani a nyelvet, akkor ez a Te kurzusod. Munka mellett is végezhető ütemben 9 hónap alatt tudod elérni a célod!
Engem ez érdekel

Szerezz aktív tudást! Beszélj angolul!