6 Hónapos kurzus, mit takar ez:

Ez egy olyan komplex középfokú szint ahol a tanuló 3000 szavas szókinccsel folyékonyan tud beszélni írásban és szóban egyaránt (egy átlagos ember napi 5-600 szót használ) bármilyen élethelyzetben, legyen szó – állásinterjúról ,munkahelyi kommunikációról, társas beszélgetésekről, ügy-intézésről például hivatalokban vagy orvosnál, bevásárláskor, sport és kulturális tevékenységekkor egyaránt.

Miért ajánljuk ezt?:

Mert így a tanuló a legnagyobb gyorsasággal és hatékonysággal tudja elérni a középfokú szintet, hogy folyékonyan tudjon beszélni angolul

Kiknek ajánljuk:

Akik külföldön akarnak elhelyezkedni, rövid időn belül és ott élni huzamosabb ideig ezáltal egy olyan angol felkészítést akarnak, amivel meg tudják állni a helyüket az adott angol nyelvű környezetben vagy továbbtanulásuk, hoz kell az éretségi vagy a diploma megszerzéséhez, illetve munkahelyi igény miatt kell sürgősen eleget tennie az angol nyelv hiányosságának pótlására és a cég kéri tőle és küldi el őt tanulmányi szabadságra.

Mivel ezen a kurzuson a tanulónak rövid idő alatt nagy anyag elsajátítása lesz a feladata, ezért ez alatt a félév alatt

Ami valójában, egy ilyen eredmény eléréséhez képest nem is olyan nagy dolog.

Ráadásul számtalan tanulónk elvégezte sikerrel, tehát nem lehetetlen írreális, dologról van itt szó csak zsenikkel, hanem átlagos emberekről van szó: diákok, kismamák, munkanélküliek, külföldre vágyók stb . (több egyéni tanulónk valójában 2 hónap alatt teljesítette ezt annyival magasabb óraszámban)

Az egymásra épülő anyag , a rengeteg gyakorlás  a kurzuson és otthon, napi szintű angol használat összefüggésében meghozza az eredményét.

De erre szükség is lesz, hiszen a külföldön élő és napi szinten angol nyelvel körülvett tanuló sem pihenhet majd az aktuális élethelyzetben,  hiszen ott az angol élő kommunikáció az emberektől, kollégáktól, telefonon, stb. és a tv, rádióból is angolul folyik. Emellett írásban is természetesen, legyen az egy e-mail, egy hivatali ügyintézés vagy akár egy élelmiszer csomagolásának a boltban való elolvasáskor.

Te hát ott sem lehet “pihenni- lazsálni” az angol nyelv használatát illetően.

Viszont amikor az ember ezt becsülettel megtanulja és begyakorolja az órákon és otthon feladottan, akkor már nem lesz, megerőltető és görcsös, hanem természetesen és kényelmesen fogja használni a mindennapjaiban bátran, magától.

Mi a menete, hogyan kell ezt elképzelni:

Heti 3 napban és napi 4 tanórában (4×45 perc)

Hétfőn, Szerdán és Pénteken koradélután 13:00 – 16:15 között fix 6 hónapon keresztül.

Illetve az otthoni gyakorlás és házi feladat elvégzés is.

Mivel ez egy elég intenzív szellemi tevékenység a tanuló részérő

ezért amit még szoktunk javasolni, a jobb koncentrálás érdekében.

Ezek a következők:

  • valamilyen sport vagy mozgás, hogy kikapcsoljon, legyen az:
  • rendszeres séta, nordicwalking, futás, kerékpározás, úszás vagy konditeremben való erősítés
  • emeltebb vitaminok szedése
  • legalább 7,5 – 8 óra alvás minden napra
  • és legalább napi 3x -i kiadós tápláló fehérjedús étkezések: zöldség, gyümölcs, húsok, halak kombinációja